We hebben kittens! Zie D nest voor meer informatie.

Kittenbeleid

De kittens zullen de eerste +/- 4 weken in een werpkist liggen in de slaapkamer. Hier is het rustig en kunnen ze goed eten en groeien. 

 

Na deze 4 weken zullen ze verhuizen naar de woonkamer, waar ze eerst in een ren zullen zitten. Zo kunnen ze de rest van de katten leren kennen. Zodra ze zindelijk zijn mogen ze ook af en toe de woonkamer verkennen. Als ze ongeveer 6/7 weken zijn zullen ze door de hele woonkamer mogen rennen en zal de ren worden opgeborgen. Dit is ook de leeftijd wanneer de nieuwe eigenaren op bezoek mogen komen. Met 6/7 weken zijn meestal de kleuren en aftekening bekend en wordt het karakter steeds duidelijker.

 

Het wachten op een kitten is natuurlijk erg lastig, daarom mogen de nieuwe eigenaren altijd meerdere keren op bezoek komen. Gelieve hiervoor wel een afspraak te maken. 

 

Verhuizen

Dan is het eindelijk zover en mogen jullie je kitten ophalen. Als de kittens gaan verhuizen zijn ze tussen de 14 en 16 weken oud. De kittens zullen dan:

 

- 2x ingeënt zijn voor katten- en niesziekte

- gechipt

- meerdere keren ontwormd 

- indien nodig ontvlooid

- gecastreerd 

- meerdere keren door de dierenarts zijn nagekeken

En ze nemen mee:

- paspoort

- stamboom

- kittenpakket: een pakket met het voer dat ze kennen, speeltjes, etc. 

- contract

 

Voor meer informatie over vroegcastratie kunt u mij altijd een mailtje sturen.

 

Voor fokkers

Er zullen weinig kittens voor de fok weg gaan. Alleen mensen die een zelfde soort fokbeleid hebben kunnen in aanmerking komen voor een fokpoesje en/of fokkater. 

 

Geïnteresseerd

Als u geïnteresseerd bent in een kitten kunt u vrijblijvend contact opnemen. Hierin kunt u uw voorkeur aangeven (kleur, aftekening, geslacht). Graag zou ik dan ook uw gezinssituatie willen weten, zodat we samen het meest geschikte kitten kunnen uitzoeken. 

 

Wachtlijst/interesse lijst

Wij houden geen wachtlijst bij. Mocht u interesse hebben in een kitten kunt u de website, facebook en Instagram in de gaten houden. Zodra er een poes in verwachting is zal dit hierop gedeeld worden. Als de kittens zijn geboren kunt u uw interesse laten weten en zal ik een interesse lijst bijhouden. Hiervoor kunt u ook een mailtje sturen.

Krijg ik niet de gewenste kleur/aftekening dan kan ik u altijd doorverwijzen naar andere goede fokkers.